Qui demana el vot per a Junts proclamant “Visca la terra lliure”?

Bentanachs i Puigdemont
Bentanachs i Puigdemont

Fredi Bentanachs, un dels fundadors de l’organització terrorista Terra Lliure, ha demanat el vot per a Junts, que presenta com a presidenciable Laura Borràs i com a cap de llista per Barcelona, l’expresident català Carles Puigdemont.

Bentanachs ja va exhibir la seva sintonia amb Puigdemont quan va visitar-lo a Waterloo, l’any 2019, i també quan va carregar contra un columnista que va usar l’etiqueta “convergent” associada a Junts. Ara, mitjançant un vídeo difós a la xarxa, ha manifestat que per “desplegar la DUI votada”, demana “un vot conseqüent, el vot del poble“, que considera que ha de ser per a Junts.

“Jo aquesta vegada em mullo, em mullo juntament amb molts patriotes que venim de l’esquerra independentista” per Borràs i Puigdemont, que troba que “són els únics que ens estan dient per activa i per passiva que volen activar la DUI”.

Bentanachs hi argumenta que són els únics que “des d’Europa, des del Consell per la República estan donant una canya terrible”, després de lamentar que “els nostres polítics ens han traït, la majoria d’ells” i que “alguns partits nostres ens han abandonat”.

Finalment, torna a demanar el vot per Borràs i Puigdemont, i conclou la seva intervenció dient: “Moltes gràcies i visca la terra lliure”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Qui demana el vot per a Junts proclamant “Visca la terra lliure”?”

  1. Jo votaré juntsxcatalunya, el nostre president legítim segueix sent MHP PUIGDEMONT, i penso que ERC, ens ha traït, ja ho han fet altres vegades ERC ja fa temps que no és el partit de Macià i Companys. DUI JA! L estat espanyol mai ens deixarà fer un referèndum.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.