Mauricio Casals reconeix haver compartit taula amb l’excomissari Villarejo

El president de 'La Razón' nega que li encarregués espiar a altres empresaris del Grup Planeta

Mauricio Casals, president de La Razón i directiu d’Atresmedia (grup participat majoritàriament pel Grup Planeta), ha reconegut davant del jutge que va participar fins a una desena de dinars en els quals va coincidir amb l’excomissari José Manuel Villarejo, segons avança Vozpópuli. Casals ha comparegut aquest dilluns a l’Audiència Nacional investigat per haver encarregat presumptament a Villarejo que espiés dos empresaris.

L’excomissari Villarejo va declarar que havia acceptat l’encàrrec de Casals per fer-li “un favor”, afegint que tots dos tenien un tracte fluid en afirmar que “conec el senyor Casals des de fa molts anys i he mantingut relació fins a pràcticament la meva detenció”, que va passar el novembre del 2017.

Villarejo va assegurar que havia mantingut amb Mauricio Casals “reunions, menjars, relacions amb ell, mil coses”. L’excomissari també va destacar els actes organitzats pel diari La Razón als quals va assistir: “Hi havia una sala VIP, que érem un grupet, pujàvem a una planta i allà ens quedàvem, ja sap, conspirant”,

En aquest context, Casals va admetre davant del jutge haver participat en dinars organitzats per Villarejo, però va negar en tot moment tenir relació amb l’excomissari i menys haver contractat els seus serveis perquè espiés en profit seu.

De fet, Casals ha assegurat que ell no tenia capacitat per encarregar res a nom del Grup Planeta, tot i que la policia va trobar documentació durant l’Operació Tándem en la qual hi havia informació dels germans Pérez Dolset, amos d’una societat participada per Planeta, informació de la qual Villarejo va afirmar que la va recopilar a partir dels comentaris de Casals que li havia dit que havia tingut problemes amb ells i que mirés a veure “si hi havia la possibilitat…”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides