Junts capta 1,3 milions en microcrèdits per fer campanya

L'aportació mitjana ha estat de 3.000 euros

Laura Borràs, presidenciable de Junts
Laura Borràs, presidenciable de Junts

Junts ha rebut 1,3 milions d’euros d’unes 500 persones en vint dies gràcies a la campanya de captació de microcrèdits que va engegar aquest mes de gener per pagar la campanya electoral del 14-F, publica El Punt Avui aquest dimarts.

Segons la mateixa informació, que cita declaracions de l’administradora electoral del partit, Marcel Padrós, la mitjana de les aportacions s’ha situat en els 3.000 euros per persona, i algunes han arribat als 10.000 euros.

La campanya de captació, que demanava aportacions d’almenys 1.500 euros amb el compromís de tornar-les a un interès de l’1,519%, s’ha tancat havent superat el llindar del milió d’euros que els impulsors s’havien marcat, afegeix El Punt Avui. A diferència de la campanya de microcrèdits, la de donacions segueix oberta.

La notícia ha estat difosa per l’expresident català i cap de llista de Junts, Carles Puigdemont, amb un tuit que del qual s’ha fet ressò Junts. L’expresident, en concret, ha celebrat la xifra a Twitter dient que “és la resposta de la gent davant totes les traves (i travetes) que ens posen”.

“Debats on som exclosos, sense drets electorals, cartells i pancartes retirats, paperetes que no arriben…”, ha afegit el cap de llista barrejant el fet que el seu partit, ara separat del PDECat, no s’hagi beneficiat aquest cop dels drets electorals amb la retirada d’alguns cartells a Barcelona, que l’Ajuntament de la capital català ha justificat adduint que s’ha realitzat en els casos que no complien ordenances municipals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides