Els Mossos impedeixen el tall de la Meridiana

Els agents executen l'ordre de la JEC i Meridiana Resisteix anuncia que "forçarem aquest dispositiu policial fins que calgui"

Els Mossos, impedint el tall de la Meridiana
Els Mossos, impedint el tall de la Meridiana

Els Mossos d’Esquadra han impedit aquest dilluns el tall del trànsit a la confluència de l’avinguda Meridiana amb el passeig de Fabra i Puig, a Barcelona, que s’organitza, de manera gairebé ininterrompuda, des que el Tribunal Suprem va condemnar per sedició els dirigents del procés.

El col·lectiu Meridiana Resisteix ha comunicat que no va poder “executar sota criteris antirepressius” el “343è tall”, però que “no descartem la desobediència explícita en torn les directrius de la JEC (Junta Electoral Central)”.

Així mateix, ha assegurat que “demà, tornarem a sortir al carrer” i que “forçarem aquest dispositiu policial fins que calgui”, per a la qual cosa demanen que “centralitzem totes les forces disponibles en aquest punt del país: Meridiana amb Fabra i Puig”.

La Junta Electoral Central va prohibir que es produïssin els talls de la Meridiana durant la campanya electoral, però aquesta protesta s’havia seguit organitzant fins ara. En una ocasió, almenys, amb la presència de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie.

Un fort desplegament dels Mossos, finalment, ha dissuadit aquest dilluns els activistes convocats per Meridiana Resisteix després que la JEC prohibís la protesta. Setmanes enrere, l’Ajuntament de Barcelona s’havia mostrat contrari als talls, que considerava que havien passat “totes les línies vermelles”.

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari