Quants diners ha costat i qui ha fet la web de l’ex-president Quim Torra?

Imatges del web de l'ex-president Quim Torra

Ha costat 2.904 euros i l’ha fet l’empresa Terrabit. Terrabit SL és una empresa de Vilafranca del Penedès dedicada a serveis informàtics. El departament de Presidència li va adjudicar el 14 de desembre el “disseny, programació, estructura i allotjament del domini i posada en funcionament de la web de l’Oficina del President Torra l’any 2020”. Es va haver d’espavilar perquè li van donar set dies per executar l’encàrrec. Al portal d’aquesta empresa s’hi diu que “ara ja ningú no discuteix la importància de tenir una presència a Internet que sigui actual, eficient, adaptada a la imatge corporativa i que transmeti quina mena d’empresa som i quins són els serveis i/o productes que oferim. Una pàgina web per sentir-te’n orgullós”.

No se sap si l’ex-president de la Generalitat Quim Torra està orgullós del web que li ha fet Terrabit però del que no hi ha dubte és que li dedica força interès i temps. En la seva presentació, Torra explica que “Posem en marxa aquesta pàgina web per a reunir-hi moltes coses: persones, idees, propostes, activitats, coneixements, història, cultura, futur, pensaments, iniciatives i tot allò que se’ns acudeixi que pot ser una aportació de valor per avançar en el camí de la independència i la República Catalana. Aquesta pàgina web, a banda de reunir les conferències, els articles, els llibres i les intervencions que he fet al llarg d’aquests últims anys, vull que sigui un punt de trobada de gent d’arreu dels Països Catalans que lluita per un país viu, equilibrat, verd, respectuós amb la terra i amb els qui la treballen, dinàmic, just, democràtic, defensor dels drets humans, els drets civils i les llibertats fonamentals, de cultura viva, que valora el patrimoni artístic, cultural, històric i natural…”.

El sou de Quim Torra, com ex-president de la Generalitat, és de 122.400 euros l’any. Quan era president era de 153.235,50 euros. El tema del sou presidencial –el més elevat de tots els polítics espanyols- ha sortit a la campanya de les eleccions al Parlament perquè Salvador Illa, candidat socialista per succeir Torra, ha anunciat que si assoleix el càrrec es rebaixarà el sou un 30%. En tot cas, l’ex-president no es pot queixar del servei de l’empresa Terrabit que, per menys de 3.000 euros, li ha disenyat i posat en marxa un web força complet. És a l’adreça http://presidenttorra.cat . Només està en català.

(Visited 5.037 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Quants diners ha costat i qui ha fet la web de l’ex-president Quim Torra?”

  1. Dons amb aquest sou, ja pot jeure i veure passar el temps. Quins pebrots!! I fins quan l’hem de mantenir?? A ells i a tots els vividors, altrament anomenats polítics??

    Respon

Feu un comentari