La Generalitat espanta ara el fantasma de l’endarreriment dels resultats

El director general de Participació i Processos Electorals afirma que el 99% de les meses té "membres suficients" per constituir-se

Eleccions
Eleccions

Ismael Peña-López, el director general de Participació i Processos Electorals de la Generalitat, ha afirmat aquest dilluns a Twitter que gairebé el 99% de les meses electorals compta amb “membres suficients” per poder constituir-se, de manera que considera que la contesa electoral es podrà celebrar “sense problemes”.

Així doncs, pràcticament queda descartat que, per manca d’efectius a l’hora de constituir moltes meses, s’hagi d’ajornar la publicació dels resultats electorals, una possibilitat que ell mateix, en declaracions fetes a RAC1 aquest cap de setmana, havia dit que no descartava.

Si manquessin molts membres, la votació de les meses pendents de constituir s’hauria de celebrar 48 després, i el govern es plantejava, segons va explicar Peña-López, ajornar en aquest cas la publicació de les dades per no afectar el sentit del vot.

Ara, el mateix Peña-López, a més d’anunciar que “un 65,78% de les meses ja té tots nou membres” i que “el 98,99% té els membres suficients”,  ha atribuït a una “falta de dades” el fet que “un 1,16% de meses no tenen encara el mínim de 3 membres per constituir-se”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.