La defensa de Bárcenas demana un acarament amb Rajoy

Casado diu que no li "tremolarà el pols" si es demostra que algun exdirigent del PP coneixia la caja b

Luís Bárcenas

La defensa de l’extresorer del PP, Luis Bárcenas, ha demanat que el seu client pugui mantenir un acarament amb l’expresident del PP i del govern central Mariano Rajoy, en el marc del judici que s’està fent contra Bárcenas a l’Audiència Nacional pel cas de la caixa b del PP.

L’advocat de Bárcenas, Gustavo Galán, en el tràmit de les qüestions prèvies del judici ha demanat aquest acarament amb Rajoy tot i que aquesta petició sembla complicada que s’acabi admetent per part del tribunal.

En aquest context, l’actual president del PP, Pablo Casado, ha afirmat que no li “tremolarà els pols” per prendre mesures contra qualsevol exdirigent del seu partit el qual es demostri hagi estat implicat amb la caixa b de la formació.

En declaracions a Onda Cero, Casado, sense fer esment directe de Rajoy, ha afirmat que “no en deixaré passar ni una”, afegint que “si el jutge determina que hi ha alguna responsabilitat per part d’algun militant del partit actual, és que no em tremolarà el pols”. Casado ha reblat que “hi ha uns estatuts i serà suspès o serà expulsat, i ho vull deixar molt clar”.

Casado també ha afirmat que “mai, mai el meu equip ha parlat amb delinqüents” en resposta a les informacions que va publicar El Mundo sobre el fet que el PP hauria enviat missatgers a parlar amb Bárcenas el desembre del 2018 per pactar sobre les declaracions que faria l’extresorer davant la justícia.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari