Els Mossos denuncien un seguidor de Vox que havia amenaçat a independentistes amb un rifle

La policia autonòmica també li comissa 8 armes que tenia al seu domicili

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un simpatitzant de Vox que havia amenaçat, amb un rifle, als seguidors del moviment independentista en un vídeo penjat a les xarxes socials. La policia autonòmica també li ha comissat 8 armes que tenia al seu domicili de l’Alt Camp (Tarragona).

“Bon dia, aquí, preparant-me pel diumenge per si se li ocorre a algun perroflauta d’aquests aparèixer amb alguna bandereta com a Les Borges (Blanques)”, assegura l’individu referint-se a la protesta de rebuig que hi va haver el passat 5 de febrer en una carpa de Vox i on els protestants van desplegar una gran senyera.

“Mare meva, em callo, em callo, perquè puc dir barbaritats, i com vingui un de Picamoixons… aquest serà el primer, aquest”, prossegueix el seguidor del partit ultradretà. L’home acaba el vídeo dient, amb un to amenaçant, que “us espero demà a les 12.45h allà, al Portal Nou”, en al·lusió a l’acte que Vox va celebrar aquest diumenge a Valls (Tarragona).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.