Els Mossos denuncien un seguidor de Vox que havia amenaçat a independentistes amb un rifle

La policia autonòmica també li comissa 8 armes que tenia al seu domicili

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un simpatitzant de Vox que havia amenaçat, amb un rifle, als seguidors del moviment independentista en un vídeo penjat a les xarxes socials. La policia autonòmica també li ha comissat 8 armes que tenia al seu domicili de l’Alt Camp (Tarragona).

“Bon dia, aquí, preparant-me pel diumenge per si se li ocorre a algun perroflauta d’aquests aparèixer amb alguna bandereta com a Les Borges (Blanques)”, assegura l’individu referint-se a la protesta de rebuig que hi va haver el passat 5 de febrer en una carpa de Vox i on els protestants van desplegar una gran senyera.

“Mare meva, em callo, em callo, perquè puc dir barbaritats, i com vingui un de Picamoixons… aquest serà el primer, aquest”, prossegueix el seguidor del partit ultradretà. L’home acaba el vídeo dient, amb un to amenaçant, que “us espero demà a les 12.45h allà, al Portal Nou”, en al·lusió a l’acte que Vox va celebrar aquest diumenge a Valls (Tarragona).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides