Catalunya Ràdio diu que els vots a Salvador Illa són escombraries

Dos dies abans de començar la campanya electoral, Juanjo Sáez, va presentar al matinal que dirigeix Laura Rosel una vinyeta en què menysprea els votants socialistes

Les vinyetes són una forma d’enviar missatges partidistes que han utilitzat programes com Els matins de TV3 o El matí de Catalunya Ràdio. EL TRIANGLE va explicar que, la vigília de l’inici de la campanya electoral, el programa que presenta Lídia Heredia a TV3 va difondre una vídeo-vinyeta del dibuixant ANT en la qual es veia al candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, portant una bandera espanyola i estampant-se contra un màstil amb una gran estelada. El dia abans, El matí de Catalunya Ràdio, programa presentat per Laura Rosel, va incloure una vinyeta dibuixada i explicada per Juanjo Sáez en la qual es veia una bossa d’escombraries amb la paraula “vots” escrita al damunt enmig del mar i dirigint-se cap a una illa.

Per si algú no acabava d’entendre el sentit de la vinyeta, l’autor acompanyava el dibuix del text “La marea porta escombraries a L’ILLA”. Juanjo Sáez treballa al diari ARA i ha estat col·laborador del programa Estat de Gràcia, de Catalunya Ràdio. L’any 2019, va cobrar 17.250 euros per les seves col·laboracions al programa que presenta Roger de Gràcia. L’any 2020 no consta al web de Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que hagi cobrat res d’aquest programa tot i que al web hi continua figurant com a col·laborador diari. Sí que hi consten els 200 euros que va cobrar per participar dos dies al programa Els radiòlegs d’aquesta emissora pública.

El matí de Catalunya Ràdio ha interromput la secció de les vinyetes aquest dilluns. Els matins continuen emetent les vídeovinyetes diàries, per bé que ANT no n’ha fet cap més després de la que representava a Salvador Illa derrotat per l’independentisme. Les vinyetes d’ANT i Juanjo Sáez burlant-se i insultant els socialistes es poden trobar als webs d’Els matins i El matí a Catalunya Ràdio.

(Visited 1.302 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari