Borràs carrega contra els Mossos d’Esquadra i Chacón els defensa

La polèmica entre les excompanyes i ara rivals ve per les protestes a Salt en una visita electoral de Vox

La candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha criticat els “comportaments d’alguns mossos que són incompatibles amb els d’una policia democràtica”, després dels xocs diumenge entre agents i manifestants que protestaven per la presència del líder de Vox, Santiago Abascal, a Salt (Girona).

Borràs ha afirmat a Twitter que l’indigna “veure comportaments d’alguns agents dels Mossos que són incompatibles amb els d’una policia democràtica referent en la protecció i promoció de drets”.

Borràs, del mateix partit que el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha remarcat que cal ser “intransigent i exemplar davant d’aquests comportaments” de la policia catalana i ha afegit: “Aquest és el meu compromís: tolerància zero amb la violència!”.

Poc després de la piulada de Borràs, el conseller Sàmper ha anunciat l’obertura d’una informació reservada per aclarir els fets. Això no obstant, la posició de la candidata no ha estat especialment aplaudida a Interior. Tampoc ha agradat a companys de JxCat, que no comparteixen les crítiques de la seva cap de cartell.

Però qui ha sortit en defensa dels Mossos ha estat, curiosament, l’excompanya de Borràs al govern català i ara rival política, la candidata del PDECat, Àngels Chacón. Contundent, la que va ser consellera d’Indústria, ha piulat: “Ja n’hi ha prou de qüestionar sistemàticament els Mossos per motius polítics sense tenir tota la informació. Els Mossos d’Esquadra són la nostra policia, la policia de Catalunya”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Borràs carrega contra els Mossos d’Esquadra i Chacón els defensa”

  1. Molts mossos no es mereixen ser mosso, directa al carrer actes així incívics. Que es això una opo i feina de per vida, i una merda! qui no treballa bé al carrer, com fan les empreses privades clar.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides