Augmenten els pacients ingressats amb covid als hospitals i a les UCI

El risc de rebrot i la velocitat de contagi del virus segueixen baixant

Augmenta la pressió hospitalària a Catalunya

Catalunya ha registrat aquest dilluns un augment de pacients amb covid-19 als hospitals (+69) i a les UCI (+10). En aquest sentit, els centres hospitalaris tenen 2.635 malalts ingressats, dels quals 694 romanen a les UCI. Cal subratllar que el número de pacients que es troba a les unitats de crítics és molt més elevat que els 594 registrats en el pic de la segona onada.

No obstant això, els indicadors epidemiològics continuen baixant. El risc de rebrot ha caigut 26 punts i s’ha situat en els 405. Així mateix, la velocitat de contagi del coronavirus ha descendit tres centèsimes, i actualment es troba a 0,86.

D’altra banda, Salut ha notificat 1.287 nous positius i 53 defuncions en les darreres vint-i-quatre hores. Des que va començar la pandèmia, Catalunya ha sumat un total de 522.831 persones contagiades i 19.796 morts.

Pel que fa a la campanya de vacunació a Catalunya, 196.537 persones han rebut la primera dosi mentre que 127.047 ja s’han posat la segona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.