Quin històric membre de Mediapro ha sortit en defensa de TV3 davant les acusacions de fer propaganda independentista?

Marià de Delàs
Marià de Delàs

Marià de Delàs. El periodista de Público i membre destacat de la productora Mediapro ha sortit en defensa de TV3 després que la plataforma Federalistes d’Esquerres compartís aquest dijous, al seu compte de Twitter, un article d’opinió del director adjunt de El Periódico, Luis Mauri, on assegurava que la utilització de la televisió pública catalana per fer-hi propaganda independentista és una pràctica de corrupció: “El segrest d’una emissora sufragada per tots els contribuents per convertir-la en instrument de propaganda i adoctrinament ideològic al servei de només una part d’ells és també un mode de corrupció”.

De Delàs ha respost la piulada preguntant a Federalistes d’Esquerres que quin canal de televisió és una referència per a ells, i també ha carregat contra TVE i contra el periodista Xabier Fortes, que va ser l’encarregat de moderar, el diumenge passat, el debat electoral d’aquesta cadena amb els principals caps de llista de les eleccions catalanes: “El model de referència pel federalisme que defensen deu ser Canal Sur? Telemadrid? O potser TVE? Per cert… Fantàstic el debat que es va fer des de Sant Cugat, on un moderador que va venir de Madrid va demanar respecte per VOX”.

Segons explica Mediapro a la seva pàgina web, Marià de Delàs es va incorporar al gegant audiovisual a finals de l’any 2000 i des de llavors ha assumit responsabilitats de direcció, producció, gestió i consultoria per a programes de diferents cadenes; gestació de formats, redacció de manuals d’estil, direcció de documentals, selecció de professionals, formació d’equips i/o control de qualitat per a espais informatius d’Aragó TV, laSexta, Antena 3, IB3, Giralda TV, Flaix TV, NTV (Portugal), teleSUR (Veneçuela), VTV (Veneçuela), 8TV, direcció d’Antena de Barcelona TV (2002-2004) i coordinació del programa “En directe” per TV3 (2001).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides