Un concert massiu a la Seu d’Urgell provoca un allau de crítiques contra l’alcalde Jordi Fàbrega

Les fotografies i els vídeos penjats a les xarxes socials mostren que no es respectaven les distàncies dictades per les autoritats sanitàries, però el govern municipal afirma que sí

El concert de la Seu d'Urgell

El concert massiu celebrat aquest dissabte en un espai tancat com la Sala Polivalent de la Seu d’Urgell, que l’ajuntament de la localitat va organitzar i va anunciar com una actuació amb el públic assegut, ha acabat amb totes les persones ballant juntes, segons informa La Valira.

Les fotografies i els vídeos penjats a les xarxes socials han provocat una allau de crítiques contra el govern municipal liderat per l’alcalde Jordi Fàbrega, que també és el número 3 de la llista per Lleida de Junts, per la celebració d’un espectacle on no es respectaven les distàncies socials dictades per les autoritats sanitàries.

La majoria dels comentaris fan constar indignació pel fet que hagi tingut lloc aquest concert en plena pandèmia i en un moment en què l’activitat comercial no pot obrir els caps de setmana, i en el qual la restauració només pot obrir en uns horaris determinats.

Aquests són alguns dels comentaris que recullen les xarxes:

 

El govern municipal de la Seu s’ha defensat afirmant que el concert es va celebrar seguint “totes les mesures de seguretat sanitàries”, i ha adduït que “el Procicat permet realitzar activitats culturals” com la que va tenir lloc dissabte.

En particular, l’equip de govern de Fàbrega ha assegurat en un comunicat que es va respectar una distància d’1,7 metres i 2 metres entre les diferents bombolles d’assistents, i que l’afluència va ser de “336 persones, quan el Procicat permet, en un espectacle com aquest, fins a un total de 405”.

D’altra banda, ha esgrimit el fet que a la Seu “només” tenen un pacient afectat per la covid-19 ingressat i que, abans del concert, només van detectar un cas positiu després de practicar “més de 150” proves PCR.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.