L’alcalde de la Seu d’Urgell nega les imatges del polèmic concert del dissabte, tot i assistir-hi personalment

Jordi Fàbrega assegura que durant l’espectacle es va respectar la distància de dos metres entre grups

concert de Buhos

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega (JxCat), ha negat que no es respectessin les mesures sanitàries durant el concert de Buhos del dissabte passat a la ciutat. Ho ha dit després de les múltiples crítiques i la indignació d’una part de la ciutadania per les imatges i els vídeos on es veu força persones del públic ballant juntes i sense respectar les distàncies socials, malgrat que el consistori havia anunciat que l’actuació es faria amb el públic assegut.

En aquest sentit, Fàbrega, que va assistir al concert amb el regidor de Joventut, Joan Llobera, ha subratllat que es van respectar les distàncies socials.

En unes declaracions a la ràdio de l’ajuntament, Fàbrega, que en cap moment ha esmentat que va anar a l’espectacle, ha convidat a “parlar amb qualsevol de les persones que hi van assistir i que ho van veure in situ”.

Així mateix, l’alcalde de la ciutat dubta que les imatges i els vídeos publicats a les xarxes permetin veure “la distància real que hi havia entre la gent, la qual va complir sense excepció amb la distància d’almenys dos metres entre grups”.

Les xarxes socials s’han omplert les darreres hores de missatges d’indignació pel fet que tingués lloc aquest concert en plena pandèmia i en un moment en què l’activitat comercial no pot obrir els caps de setmana i en què la restauració només pot obrir en uns horaris determinats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.