La Fiscalia Anticorrupció no veu clar investigar l’operació Catalunya

El material intervingut a Villarejo no conté evidències de plans contra dirigents independentistes

L'excomissari Villarejo
L'excomissari Villarejo

La Fiscalia Anticorrupció no considera viable una investigació sobre l’anomenada operació Catalunya, la trama parapolicial presumptament ordida pel comissari José Manuel Villarejo amb objectius com incriminar diversos dirigents independentistes, publica La Vanguardia citant fonts fiscals.

Segons aquesta informació, entre el material intervingut a Villarejo no s’ha trobat cap projecte per dur a terme actuacions contra dirigents independentistes, a diferència de l’anomenada operació Kitchen, sobre la qual es van trobar documents amb aquest nom pagats amb fons reservats, que van aportar indicis d’un operatiu parapolicial dirigit des del Ministeri de l’Interior per robar documents a l’extresorer del PP Luis Bárcenas.

D’altra banda, afegeix també La Vanguardia, la Fiscalia encara té pendent el lliurament d’un escrit al jutge sobre la seva posició amb relació al fet que diverses informacions hagin indicat que Villarejo va captar, entre altres, l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez. Les mateixes fonts dubten que el jutge, però, decideixi obrir una peça separada sobre la qüestió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.