Imputat un alt càrrec de la Generalitat pels talls de la Meridiana

Jordi Jardí, com a director general d’Administració de Seguretat, és el responsable d'autoritzar la protesta de l'artèria barcelonina

Un jutge ha imputat al director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, Jordi Jardí, pels talls independentistes de la Meridiana, que es produeixen des de la sentència del procés, arran d’una denúncia presentada per Ciutadans, segons avança el rotatiu digital E-notícies.

Jardí, que és mosso d’Esquadra en excedència, és el responsable d’autoritzar els talls, planificar les polítiques públiques en matèria de seguretat ciutadana a Catalunya i coordinar la tècnica operativa de les policies locals.

Exmilitant de CDC i del PDECAT i exalcalde de Tivissa, Jardí va assegurar l’octubre del 2019 que la responsabilitat dels Mossos era “defensar el dret de manifestació de la gent”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Imputat un alt càrrec de la Generalitat pels talls de la Meridiana”

  1. El Sr Laporta al meu parer s’ha portat com un golfo, sense cap excusa i va fer entrar a la policia quan van posar pancartes, no delictives contra ell.i a demés politicNo és digne de tornar a presidir al Barça. Un perill economic

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides