CARLES PUIGDEMONT ORGANITZA EL SUPORT A LA CANDIDATURA DE JOAN LAPORTA

S’han realitzat reunions telemàtiques des del Palau de la Generalitat

Quan es parla, en general, de l’intrusisme polític en les eleccions del FC Barcelona és perquè sobretot des del sobiranisme de la Plaça de Sant Jaume i l’aparell social dependent de la Assemblea Nacional de Catalunya i Omnium Cultural fa temps que intenten controlar l’entorn del club. Junts van arribar a coincidir i, fins i tot, a posar-se d’acord per a engreixar les paperetes del vot de censura amb el qual finalment van fer fora de la presidència a Josep Maria Bartomeu, a finals del novembre passat.

Tant és l’interès a mostrar-se organitzadament al voltant d’aquest objectiu que el mateix president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, nou en això del futbol, va arribar a exigir que es formés una candidatura única independentista per controlar el Barça, argumentant que això era el millor per a Catalunya i per a les seves pretensions sobiranistes.

A la següent pregunta, sobre si era soci del club, naturalment Canadell va respondre que ‘no’, encara que gairebé no feia falta ni fer-ho, ja s’intuïa que només algú instrumentalitzat com la pròpia Cambra i aliè per complet al que representa el club podia deixar anar una proclama d’aquest tipus, insensible a les essències barcelonistes i tan indissimuladament explícita sobre els plans polítics per a governar el Barça i utilitzar-lo exclusivament per a aquest fi.

Avui se sap que, a més, Carles Puigdemont s’ha entrevistat amb Víctor Font i amb Joan Laporta diverses vegades per a orientar les seves ambicions i que el mateix president de Waterloo ha intentat per tots els mitjans aconseguir suports en forma de signatures a favor de Joan Laporta.

El que ha transcendit és que, a més, s’han utilitzat recursos de la Generalitat per a aquest propòsit; en concret, s’ha convocat a Palau a persones influents del barcelonisme i de sectors de l’independentisme per realitzar connexions via telemàtica amb Puigdemont, únicament per consolidar la candidatura de Joan Laporta. És a dir, que s’han ocupat sales i material propi del Govern per a intentar reforçar a un candidat que, no fa falta dir-ho, porta mentint i enganyant els socis des de fa anys, ara presumint d’haver-se allunyat de la política i, per descomptat, de l’independentisme que ha brandat des de fa anys, però que ara pot ser un obstacle per a aconseguir la presidència.

La política està disposada a tot amb la condició d’aconseguir aquest vell somni de convertir el Barça en el braç armat, sobretot internacional, de la cursa per la independència de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides