Una excaporal dels Mossos denuncia Albert Donaire per presentar-se a les eleccions sense demanar l’excedència

Inmaculada Alcolea creu que el mosso 'indepe' i candidat de JxCat està vulnerant un dels articles de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG)

Albert Donaire
Albert Donaire

L’excaporal dels Mossos d’Esquadra, Inmaculada Alcolea, ha denunciat aquest dilluns davant el director del cos policial, Pere Ferrer, i davant la Junta Electoral Central (JEC), al mosso ‘indepe’ i candidat número 39 de JxCat per Barcelona a les eleccions al Parlament, Albert Donaire, perquè “en cap moment” ha demanat l’excedència per poder-se presentar als comicis autonòmics.

Donaire, segons ha recordat Alcolea a Confilegal, “presumptament continua de baixa laboral” malgrat que està suspès en les seves funcions per tres expedients disciplinaris. Alcolea ha remarcat que “a l’estar de baixa laboral segueix cobrant i el Departament d’Interior no pot aplicar-li les sancions pendents.”

L’excaporal dels Mossos considera que Donaire està vulnerant un dels articles de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG). En aquest sentit, l’incompliment d’aquest article per part d’un funcionari, com és el cas dels policies autonòmics, pot comportar una sanció econòmica de la Junta Electoral que va dels 300 als 3.000 euros.

D’altra banda, Alcolea ha reclamat al director del cos policial autonòmic que admeti la denúncia interna i “acordi la instrucció del corresponent procediment disciplinari i la pràctica de quantes diligències resultin necessàries per l’esclariment dels fets”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Una excaporal dels Mossos denuncia Albert Donaire per presentar-se a les eleccions sense demanar l’excedència”

  1. Aqesta tipeja entra, x endoll seu oncle consrller1997 la molt ruca MAI HA XERRAT N CATALA MAI molt pauperrim has jurat l, estatut has d, emprar les 2 llengues pesima poli

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.