Els presos ‘indepes’ exigeixen l’amnistia en un acte conjunt

Es mostren convençuts que el tercer grau serà "efímer" i animen el sobiranisme a omplir les urnes el 14-F

El presos independentistes exigeixen amnistia
El presos independentistes exigeixen amnistia

Òmnium Cultural ha reunit aquest dilluns als presos independentistes per l’1-O per oferir una fotografia unitària per l’amnistia i animar a la participació del sobiranisme a les urnes el pròxim 14 de febrer. Ho han fet als jardins de Palau Robert de Barcelona.

S’han fet la fotografia l’exvicepresident’ Oriol Junqueras, els exconsellers Jordi Turull, Joaquim Forn, Raül Romeva, Josep Rull i Dolors Bassa, l’expresidenta de Parlament, Carme Forcadell, l’exlíder de l’ANC, Jordi Sànchez, i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart. Els nou van abandonar la setmana passada els seus respectius centres penitenciaris en virtut del tercer grau, pendents de si la Fiscalia recorre la decisió de les juntes de tractament de les presons i avalada per la Generalitat.

Els empresonats s’han mostrat convençuts que el tercer grau serà “efímer” perquè “els poders de l’Estat ho suspendran i s’anul·laran en qüestió de dies”. “La seva repressió no fa més que enfortir els principis democràtics que ens han portat a la presó, que han portat a més de 2.800 independentistes a ser represaliats per motius polítics”, han afirmat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.