Els Mossos reforçaran els controls perimetrals de Catalunya

El comissari Joan Carles Molinero admet que els preocupa el "degoteig" d'infraccions

Els Mossos d’Esquadra reforçaran els controls a vies ràpides (AP-7 i AP-2) i AVE per fer complir el tancament perimetral de Catalunya. “Ja hem començat a fer-ho aquest cap de setmana, però especialment serà a partir de demà. Detectem cert grau d’incompliment de persones de la resta de l’Estat i de França, que venen a Catalunya en cotxe i tren, sense obeir els motius justificats.

Hi ha un degoteig constant d’infraccions”, ha apuntat el comissari dels Mossos, Joan Carles Molinero, als micròfons de Rac1.

D’altra banda, el comissari admet preocupació per una resistència creixent a l’autoritat, quan els agents intervenen en festes il·legals: “Hi ha un cert grau d’hostilitat que va en augment”.
De cara al 14-F, ha explicat, els agents destinats als col·legis haurien de poder disposar d’equips de protecció individual (EPIs) per a la franja recomanada per als positius i les persones confinades –de 7 a 8 del vespre–, igual com els membres de les meses.

Aldarulls a la manifestació en suport a Hasél

Sobre la manifestació a Barcelona en suport a Pablo Hasél –que va acabar amb aldarulls i la crema de diversos contenidors- Molinero no ha descartat “alguna detenció” en les properes hores.

(Visited 517 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari