Una candidata de JxCat tracta Arran de “feixisme en estat pur”

Lourdes Ciuró retreu a l'organització vinculada a la CUP les pintades contra el conseller Damià Calvet i la els JJOO d'Hivern

Pintada d'Arran contra Calvet
Pintada d'Arran contra Calvet

La candidata número 20 per Barcelona de la llista de Junts, Lourdes Ciuró, ha considerat “feixisme en estat pur” les pintades dirigides per Arran, l’organització juvenil vinculada amb la CUP, contra el conseller Damià Calvet. Per la seva part, Antoni Castellà, dirigent de Demòcrates i 25è a la llista per Barcelona de Junts, ha manifestat que l’acció d’Arran “està al llindar del feixisme”.

Ciuró, a més, ha dit dels responsables de les pintades que són “depredadors de qui pensa diferent”, i ha afegit que “aquest no és el model de república que defenem”. Tots aquests comentaris els ha escrit a Twitter com a reacció a la resposta publicada pel mateix Calvet.

Arran havia difós les fotos de les pintades en un tuit on afirmava que “vam assenyalar la segona residència de Damià Calvet, responsable polític de la candidatura Barcelona-Pirineu 2030. Uns JJOO d’hivern on les elits econòmiques volen treure un rèdit econòmic a costa de destruir el nostre territori”. L’organització juvenil hi manifestava: “Damià, aturarem els JJOO”, “El Pirineu es fon” i “STOP JJOO”.

Calvet va respondre comunicant a Arran que havia fet les pintades en una casa de la Cerdanya que no és seva. “Heu errat doblement: 1. No tinc segona residència i heu perjudicat un tercer. 2. Seguiré treballant perquè als Pirineus puguem fer uns JJOO d’Hivern sostenibles, que aportin prosperitat, ocupació i oportunitats a aquestes comarques”, ha respost el conseller de Territori i Sostenibilitat.

La CUP, que acostuma a justificar les accions d’Arran i té a la seva llista per Barcelona la portaveu de l’organització, Mar Ampurdanès, pot tornar a tenir la clau, després de les eleccions del 14-F, perquè Junts i ERC puguin formar govern.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari