Quina candidata a presidir la Generalitat va descobrir que era independentista en un viatge a Zamora?

Laura Ormella, de la candidatura de Primàries Catalunya. La cap de llista de la formació independentista ha assegurat que va ser el viatge que va fer amb vuit anys al poble de la seva àvia, a Zamora, el que li va fer veure que “Espanya era un país estranger” perquè “ningú entenia el català” i “la gent ens exigia que canviéssim d’idioma”. En una entrevista a Nació Digital, Ormella també ha afirmat que va ser al municipi de la seva àvia on va agafar consciència de ser catalana i ha emfatitzat que va ser allà on “comença tot”.

Així mateix, Ormella ha defensat, a l’entrevista, que la seva força política vol “entrar al Parlament i fer efectiu el mandat de l’1-O” perquè “es tingui un respecte mínim cap a la democràcia”. A la vegada, creu que la via unilateral pot implicar violència, però assegura que aquesta “només la posaran els espanyols”.

Primàries Catalunya es defineix com “un moviment ciutadà autoorganitzat que treballa per la configuració d’una llista electoral que faci efectiu el mandat vigent del referèndum oficial i vinculant del primer d’octubre, sense excuses ni dubtes”. “Som la gent de la tardor de 2017, els qui vam fer el referèndum i el vam guanyar”, subratlla la formació d’Ormella.

(Visited 6.032 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quina candidata a presidir la Generalitat va descobrir que era independentista en un viatge a Zamora?”

  1. Per favor deixint de trobar tot el que a vostès els
    Incomode de persones que volen una Catalunya lliure sense que els que la governin siguin del 155
    No troben mai les mentides que diu Anna Grau i el partit Cs.?
    Aquest diari fa pena.
    La gent pot dir el que pensa sensa mentir, encara que molesti als partits a qui ataquen.i a vostès.

    Respon

Feu un comentari