El PDECat i les enquestes

La direcció del PDECat està convençuda que el partit entrarà al Parlament, que tindran diputats després de les eleccions. Però asseguren que les seves previsions passen, sobretot, perquè els seus potencials votants entenguin que el seu vot servirà, que no serà llençat a la paperera perquè es quedaran a les portes d’entrar a la cambra catalana.

És per això que un membre de l’equip de la candidata, Àngels Chacón, afirma que al partit estan bojos buscant una enquesta en algun mitjà que els situï dins del Parlament. I és que creuen que la cuina de les enquestes que alguns diaris acostumen a fer per afinar-les és la que els deixa fora, i no les dades aportades pels enquestats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides