Sala-i-Martin retreu a Mas que demana el vot “més inútil”

L'economista independentista de referència convida l'expresident a donar suport a Junts si vol evitar un tripartit d'ERC, el PSC i els comuns

Artur Mas, en un acte del PDECat
Artur Mas, en un acte del PDECat

Xavier Sala-i-Martin, l’economista de referència de l’independentisme, sobretot del sector de l’antiga Convergència, s’ha mostrat crític amb el suport manifestat per l’expresident Artur Mas al PDECat.

Mas havia demanat el vot pel PDECat en un dels vídeos de campanya d’aquest partit, adduint que “pot tenir la clau d’aquest futur govern”, que espera que sigui “sobiranista”, i que “ens anirà millor a tots plegats” si la “clau” la té el PDECat i no la CUP.

A més, l’expresident havia presentat la formació successora de Convergència, ara separada de Junts, com l’opció del vot útil per evitar “un tercer tripartit”, el que formarien ERC, Catalunya en Comú i el PSC, per bé que ERC i el PSC s’han mostrat contraris a aquesta possibilitat reiteradament.

Sala-i-Martin ha reaccionat a aquestes declaracions escrivint a Twitter que “amb tot el carinyo, president, votar PDECat és el més inútil que es pot fer, ja que tot apunta que no tindrà representació”. Seguidament, ha afegit que “si vol evitar un tripartit, el que hauria de fer el PDECat és demanar el vot per JxCat“.

Mas també havia explicat que afronta les eleccions amb “el cap clar, però el cor trencat”, precisament pel divorci entre el PDECat i Junts, que havia mirat d’evitar.

(Visited 4.201 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Sala-i-Martin retreu a Mas que demana el vot “més inútil””

Feu un comentari