Qui critica que Pedro Sánchez se salti el confinament territorial, però ell fa el mateix?

Damià Calvet
Damià Calvet

Damià Calvet no coneix prou bé les instruccions del Govern del qual forma part. Una de les excepcions per saltar-se el confinament territorial és el treball, així com el dret de manifestació i les reunions polítiques. En la batalla electoral, el conseller de Territori i candidat de JxCat va fer una piulada on retreia que Pedro Sánchez s’hagués desplaçat de Madrid a Barcelona per estar present en la reunió del comitè federal del PSOE de dissabte passat: “Pedro Sánchez se salta el confinament territorial, va a Barcelona a promocionar el ministre de Sanitat i ens apressa a tancar a Catalunya «un cicle estèril»”.

Aquell mateix dia 24 de gener, Junts per Catalunya presentava els seus caps de cartell territorials amb un acte a Vilafranca del Penedès, amb la presència física, que no pas telemàtica, de Jordi Sánchez (amb permís penitenciari), així com d’altres líders, entre els quals Laura Borràs, Ramon Tremosa, Albert Batet, Gemma Geis, Elsa Artadi i Marta Madrenas.

Tots ells també s’haurien saltat el confinament territorial, segons va denunciar el conseller de Territori en el cas del líder del PSOE, per assistir a un acte polític, al qual Calvet va participar telemàticament, encara que ell també se l’hauria saltat, ja que ell viu a Sant Cugat del Vallès però va participar, el 28 de desembre, en un acte polític a Mataró.

Molts tuitaires han recordat a Calvet que tots els dirigents de JxCat es van moure per tot Catalunya amb l’excusa de la recerca d’avals, quan ja els tenien des del començament. Ell mateix va fer campanya, com tots els altres membres de la llista, amb Laura Borràs al capdavant, que en un mateix dia visitava en un tour, per exemple, La Seu d’Urgell, Lleida i Balaguer.

Així mateix, Junts ha previst disposar d’un autocar de campanya amb els periodistes que seguiran els actes de Laura Borràs arreu del territori.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides