Centenars de membres de meses electorals denuncien indefensió

Aquestes persones s'organitzen a través d'un grup de Telegram i tenen previst enviar una carta al síndic

Eleccions

Centenars de persones a qui els ha tocat anar a una mesa electoral s’estan autoorganitzant per enviar una carta al síndic i denunciar que se’ls està vulnerant el dret a la salut. Van començar dissabte sent tres i ara ja són més de mil.

Han creat un grup a Telegram, MembresMesa2021, que està tenint molt de seguiment. Tot va començar quan un d’ells va expressar la seva indignació a Twitter i amb una altra persona van engegar aquest xat que no para de créixer. Asseguren que estan indignats i que se senten impotents.

A la carta al síndic, que volen lliurar dijous, li demanen empara; diuen que se senten desemparats i consideren que les administracions públiques estan infringint el seu dret a la salut.

Per ara estan recollint signatures de manera virtual i les agruparan al final de la carta. També busquen l’assessorament d’algun advocat o col·legi que els pugui guiar, ja que més enllà del síndic i el soroll que puguin fer a xarxes volen anar a tots els organismes que puguin a fer sentir la seva queixa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides