El 7 de març, la nova data de les eleccions del FC Barcelona

La nova data és només dues setmanes abans de la primera convocatòria que havia fet Josep Maria Bartomeu

FC Barcelona

La junta gestora del Barça ha acordat, en la reunió que ha mantingut aquest dimarts, que el diumenge 7 de març sigui la data de les eleccions a la presidència. La comissió, presidida per Carles Tusquets, ha fixat el nou dia per a la celebració d’uns comicis que s’haurien d’haver celebrat el passat 24 de febrer, però que van ser ajornats per les restriccions del Govern de la Generalitat de Catalunya per contenir la pandèmia del coronavirus.

La decisió ha estat anunciada oficialment a través d’un comunicat emès per l’entitat culer en què s’ha detallat que la jornada democràtica se celebrarà des de les 09.00 hores fins a les 21.00 hores. La nova data és només dues setmanes abans de la primera convocatòria que havia fet Josep Maria Bartomeu en deixar el càrrec.

A banda d’aprovar un calendari electoral que contempla que la campanya iniciada el passat 16 de desembre s’allargui fins al pròxim 5 de març, la junta gestora també ha ratificat que els socis culers podran votar per correu amb totes les garanties i al marge de quan se celebrin les eleccions al Parlament de Catalunya.

El vot electrònic no ha estat contemplat, ja que el decret llei que el Govern va aprovar la setmana passada no l’admet en els processos democràtics ja iniciats. “Hi haurà dues modalitats de vot per correu: la general, a través de l’oficina de correus que pertoqui, i l’opció de votar des del mateix domicili, disponible per als socis i sòcies majors de 65 anys que així ho sol·licitin, o que no puguin desplaçar-se per motius de salut”, ha explicat el club culer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.