Catalunya Ràdio demana que no es voti els partits que troben normal que Jordi Cuixart sigui a la presó

Peyu recorda que venen eleccions i desitja “un bon dia de merda” als que miren cap a una altra banda o s’alegren de l’empresonament del president d’Òmnium Cultural

Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu) desitgen cada matí a Els matins de Catalunya Ràdio 'un bon dia de merda' a algú

Lluís Jutglar, conegut com a Peyu en la seva faceta artística, ha demanat, aquest dilluns 25 de gener, que no es voti els partits que troben normal que el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, estigui a la presó. Ho ha fet en l’espai diari de què disposa al programa El matí de Catalunya Ràdio, que dirigeix i presenta Laura Rosel.

La intervenció textual de Peyu, a les 7 hores i 57 minuts del matí, va ser la següent: “Avui vull dedicar un bon dia de merda a tota la gent que troben normal o fins i tot s’alegren que una persona com en Jordi Cuixart sigui a la presó. Mireu! Aquest Nadal, el tió ens va cagar un regal magnífic a la meva filla i a mi: El polsim màgic, que és el conte que en Cuixart ha escrit des de la presó. Però hi ha un regal molt més ben parit que el conte en sí, que és llegir-li a l’Arlet, la meva filla, gairebé cada nit fins que s’adorm. En Cuixart m’ha regalat el llibre. I a mi m’agradaria poder-li regalar lo altre perquè m’horroritza pensar que no pot explicar cap conte als seus fills ni acompanyar-los a dormir. I m’horroritza encara més que algú pugui alegrar-se’n o, simplement, mirar cap a una altra banda. Jo només sóc humorista però tinc una filla i crec que sé distingir un delinqüent d’una bona persona. I, sí, venen eleccions, eh!, i, sí, també van d’això, i, sí, hi ha partits que creuen que en Cuixart no ha de poder llegir un conte als seus fills abans d’anar a dormir. Doncs, escolta, que tingueu un bon dia de merda!”.

Peyu ha fet aquesta intervenció tres dies abans que comenci la campanya de les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer. La seva secció és diària, la patrocina l’empresa editorial Devir, i la comparteix amb Jair Domínguez. Cadascú cobra 10.500 euros per fer-la. Jutglar i Domínguez fan un programa diari a Catalunya Ràdio, El búnquer, de 22 a 23 hores, que costa 140.000 euros a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El programa es va estrenar aquesta temporada i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha destacat que va obtenir 70.000 oients en la primera onada de l’Enquesta General de Mitjans.

Abans de la intervenció de Peyu, aquest dilluns, Albert Pla, que també exerceix d’humorista a El matí de Catalunya Ràdio, va estrenar una secció al programa. Es diu Borbonades. Pla, amb la col·laboració de Màrius Serra, va explicar que borbonades equival a “cagades o mentides deliberades”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides