Quant li paga Catalunya Ràdio a Albert Pla pel seu espai setmanal d’humor?

Albert Pla, a El matí a Catalunya Ràdio

6.900 euros. El contracte entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Albert Pla Alvarez es va signar el 11 de novembre de l’any passat i té una durada d’onze mesos. La descripció del servei al qual es compromet Pla és: “intervencions com a especialista en HUMOR CRÍTIC DE LA HISTÒRIA al programa El matí de Catalunya Ràdio durant la temporada 2020-2021”.

L’agost, Albert Pla va publicar un vídeo al portal de la revista musical Mondo Sonoro on anunciava que estava preparant una videoserie per “desentranyar la veritable història dels Borbons”. Va prometre que cada dimecres pujaria a youtube un vídeo on, segons ell, hi hauria “magnicidis, parricidis i, en definitiva, un munt de ciris”. Laura Rosel, la substituta de Mònica Terribas en la direcció d’El matí a Catalunya Ràdio, el va fitxar perquè fes el mateix al seu programa, un cop per setmana. Pla va començar criticant dels Borbons però ha acabat parlant una mica de tot durant 15 o 20 minuts.

Laura Rosel també va fitxar Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez perquè fessin una secció diària d’humor al seu programa. La CCMA els paga més que a Albert Pla -10.500 euros a cada un- perquè facin un comentari de prop d’un minut a primera hora del matí explicant “a qui desitgen un bon dia de merda”.

(Visited 5.389 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Quant li paga Catalunya Ràdio a Albert Pla pel seu espai setmanal d’humor?”

Feu un comentari