La justícia absolt Villarejo de les acusacions d’injúries i denúncia falsa de Sanz Roldán

L'excomissari havia dit que l'exdirector del CNI havia amenaçat l'examiga intima del rei emèrit, Corinna Larsen

Pepe Villarejo
Pepe Villarejo

El magistrat del Jugat del Penal número 8 de Madrid ha absolt l’excomissari de la Policia, José Manuel Villarejo, al qual l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, havia denunciat per uns presumptes delictes d’injúries i de denúncia falsa.

L’exdirector del CNI va denunciar Villarejo perquè aquest va dir en una entrevista de televisió que Sanz Roldán havia amenaçat Corinna Larsen, l’examiga íntima del rei emèrit, Joan Carles ISanz Roldán també va portar Villarejo als tribunals acusant-lo de denúncia falsa per haver dit que els serveis secrets havien donat una fotografia seva al diari El País perquè la fessin pública.

El jutge ha absolt l’excomissari Villarejo dels dos presumptes delictes en considerar que, per una banda, donada la naturalesa del CNI no es pot cometre un delicte d’injúries contra aquest centre, i també ha absolt Villarejo del delicte de denúncia falsa en considerar que quan l’excomissari va culpar els serveis secrets d’haver filtrat la seva fotografia, aquest estava convençut de la veracitat dels fets.

La sentencia, però, no és ferma i es pot posar un recurs contra ella davant l’Audiència Provincial de Madrid, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM). Es dona la circumstància que Villarejo es troba actualment en presó preventiva, investigat per un presumpte delicte d’organització criminal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides