Quines dues pífies ha comès Catalunya Ràdio al seu twitter aquesta setmana?

Tuit de Catalunya Ràdio amb el comunicat de Quim Torra emès el 22 de gener

Equivocar-se en el nom d’un conseller i presentar com a èxit periodístic la difusió d’un text enviat a tots els mitjans. El conseller al qual li van canviar el nom és el d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Soler. Per informar que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’havia inhabilitat un any per la seva actuació com alcalde d’Agramunt arran de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017, el Twitter oficial de Catalunya Ràdio s’hi va referir com Albert Soler. Curiosament, Albert Soler és el nom d’un periodista gironí que acaba de publicar el llibre “Barretinas y estrellas”, molt crític amb la línia independentista adoptada els darrers anys per l’emissora pública de la Generalitat. “A veure si algú de la casa està enamorat de mi”, va tuitejar irònicament el periodista acompanyant la imatge del missatge equivocat de Catalunya Ràdio.

L’altra pífia va ser l’atribució al programa El matí de Catalunya Ràdio de l’èxit d’aconseguir unes declaracions de l’ex-president de la Generalitat Quim Torra quan, en realitat, es tractava d’un text oficial enviat a tots els mitjans de comunicació. “En un comunicat al qual ha tingut accés El matí de Catalunya Ràdio, Quim Torra critica Salvador Illa…”, començava el tuit de l’emissora pública. Només faltaria que Catalunya Ràdio no tingués accés als comunicats oficials de l’Oficina de l’ex-president!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.