Quin periodista de TV3 ha retuitat una piulada d’un militant de les joventuts del Front Nacional de Catalunya?

Arcadi Alibés. El veterà periodista esportiu de la televisió pública catalana ha retuitat una piulada del militant de Ferms (joventut del Front Nacional de Catalunya), Magí Hildebrandt, que assegurava que “Catalunya no és una nació sense estat, és una nació ocupada des de 1714.”

El FNC és un partit ultradretà i independentista que considera que “Catalunya, entesa com a tots els territoris de llengua catalana, històrica o present, és ocupada militarment, políticament i econòmicament pels Estats espanyol i francès, i sotmesa a assimilació per les identitats troncals d’aquests Estats, la castellana i la francesa”.

D’entre les propostes polítiques que propugnen, destaca “declarar la independència perquè el català sigui l’únic idioma oficial a Catalunya, així com crear les eines per fer-lo hegemònic” o fomentar “el patriotisme, entès com un sentiment de pertinença nacional”.

Pel que fa a la immigració, aquest partit polític defensa que l’immigrant que arribi a Catalunya “ha de ser qualificat, venir amb un contracte de treball i un mínim de recursos propis” i advoca per “suprimir les mesures que afavoreixen la immigració irregular”. En aquest sentit, subratllen que en “les darreres dècades” Catalunya ha rebut “un nombre d’immigrants superior a la població ja arrelada i asseguren que és  “un canvi social que afebleix la llengua i el sentiment nacionals i afecta el mercat laboral.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin periodista de TV3 ha retuitat una piulada d’un militant de les joventuts del Front Nacional de Catalunya?”

  1. Home, no em semblen tant d’ultradreta aquestes idees; crec que s’adiuen força amb el que volem els independentistes (la independència i que es mantingui la nostra llengua) Pel que fa a la immigració, no em sembla tan descabdellar el què es proposa. Al cap i a la fi, acollint a tota la pobra gent que fuig del seu país,el que s’aconsegueix ès que els governs d’aquests països segueixin expulsant els seus ciutadans més vulnerables i, en lloc de crear llocs de treball decents es gasten els diners amb la compra d’armament (que països com espanya els hi ven) amb el mantrniment d’exèrcits i en fotre’s la gran vida ells, els seus familiars, amics i coneguts.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.