LAPORTA IMPOSARÀ UN CONFINAMENT SOCIAL EXTREM

Encara que no seria cap novetat, Joan Laporta ja està exhibint dues cares del tot diferents davant de la Comissió Gestora, on es comenten les qüestions d’urgència i la situació real del club amb el seu president, Carles Tusquets. Pel que s’ha pogut contrastar, l’ex president assumeix amb naturalitat les explicacions de Tusquets i sovint s’acorden petits i grans acords com el propi fet d’ajornar les eleccions previstes inicialment pel dia 24 de gener, es a dir aquest diumenge que ve.

Laporta, com Toni Freixa i Víctor Font, no va posar-hi mes objeccions quan expressament el Procicat no va donar permís per saltar-se el confinament perimetral municipal als socis del FC Barcelona cridats a votar, motiu indiscutible i legalment prou sòlid i justificat com per haver de suspendre provisionalment les votacions. Doncs bé, encara ahir, més d’una setmana més tard, Laporta remugava afirmant el contrari de l’acord assumit per aquesta junta provisional de candidats. “Jo sempre he estat partidari que les eleccions es fessin el 24 de gener perquè s’havien adoptat mesures sanitàries. L’ajornament no ajuda en res a la situació del Club”, continua dient i negant de nou de cara a l’exterior el que havia acceptat internament i afegint llenya al petit foc que ell manté encès insinuant que des del Govern de la Generalitat se l’està perjudicant.

Es veritat que els seus plans s’han torçat si es té en compta que si fos per ell no caldria ni fer eleccions, ja hagués pres possessió del càrrec de president amb l’aval del qui se sent guanyador perquè el soroll mediàtic i el seguidisme de la seva candidatura serien al seu entendre prou per tornar a la presidència del club onze anys després. Mirat així, des la perspectiva de qui mai ha tingut respecte pel estatuts i de qui no va ser capaç d’acceptar la derrota a les urnes fa sis anys, el 2015, davant de Josep Maria Bartomeu, es clar que considera del tot inútil i innecessari tot aquest procés electoral i participatiu. Actitud que només suposa un petit senyal del que li espera al soci del Barça si guanya les eleccions, es a dir, com a la seva anterior etapa, el confinament directiu i social extrem. La seva junta no sortirà del Camp Nou fins haver exhaurit el patrimoni del club, el poc que queda, totes les reserves i tot el que pugui vendre de futur, mentre que el soci tindrà prohibit apropar-se a la gestió del club, participar ni ser informat siquiera de la gran festa prevista per Joan Laporta i els seus. Laporta te un pla propi i les eleccions no deixen de ser un element pertorbador, una molèstia i causa del retard que l’impedeix tornar a fer de les seves.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides