Canadell acusa el TSJC d’impedir que JxCat guanyi les eleccions

El president de la Cambra de Comerç Barcelona i candidat de Junts per Catalunya diu que Illa "és un bluf"

Joan Canadell amb la mascareta Maskcat

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona i número tres de JxCat a les eleccions al Parlament, Joan Canadell, ha afirmat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès el decret del govern català que anul·lava les eleccions del 14-F per evitar que Junts per Catalunya guanyi aquestes eleccions.

En un missatge a Twitter, Canadell ha escrit: “El TSJC és deep state (estat profund) i farà el que calgui perquè l’independentisme no guanyi les eleccions”. El president de la Cambra afegeix que el tribunal “han vist que Junts per Catalunya guanyava les eleccions i que Salvador Illa és un bluf”.

El tuit de Canadell acaba dient que des del TSJC, en suspendre cautelarment el decret de l’executiu català que modificava el calendari electoral i mantenir el 14-F per anar a les urnes, “han volgut salvar la unitat d’Espanya fixant la data que millor va al PSC. Resposta: votar massivament independència!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides