Quina és la darrera enganxada d’Oriol Mitjà?

El doctor Oriol Mitjà, l’infectòleg que va assessorar durant la pandèmia a l’expresident Quim Torra, ha anunciat que el pròxim 7 d’abril publicarà un llibre titulat A cor obert. Relat de tot el que he viscut.

Mitjà l’ha promocionat els darrers dies anunciant que es tracta d’una “anàlisi reflexiva i pausada dels aspectes científics, polítics de la pandèmia per profunditzar sobre que és el que ha passat i que és el que cal canviar”, però també ha avançat que hi compartirà “confidències sobre la meva vida privada, els meus pensaments i reflexions íntimes”.

Mitjà, per cert, ha esborrat la piulada original, que mostrava com a autor del pròleg “Lorem impsumdol”, l’inici del conegut fragment de text en llatí que serveix per omplir esborranys de disseny de publicacions.

L’infectòleg de referència de Torra n’ha fet d’altres que inclouen la portada sense el lorem ipsum ni cap anunci de confidències privades. No obstant això, arran de la promoció del llibre, el tertulià d’El món a RAC1 Bernat Dedéu ha recordat una resposta de l’entrevista que va concedir Mitjà a aquest programa.

“«Vull tornar a poder sortir de casa i passejar el gos sense que ningú em conegui», em va dir el catxondo a la tertúlia dels dimarts”, ha escrit Dedéu, preguntant als altres tertulians si ho recordaven.

Mitjà ha reaccionat dient que no va dir exactament això: “Ei maco! Si escrius entre cometes has de citar les paraules exactes. «No em vull dedicar a la política. Jo on seria més feliç seria passejant el meu gos per Arenys de Munt. I no m’importarà gens el dia que ningú se’n recordi de mi» OM, 16/06/20”.

“Bon dia, bonic. Tens tota la raó. Les cometes eren la captació de l’esperit dels mots. En el cas de la cita concreta, el narcisisme és encara més evident (car la hipòtesi final és tocant a falsa). Cada dia em caus més bé”, ha replicat Dedéu.

(Visited 14.366 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari