Pablo Casado i PP, comodíssims amb la pandèmia

La pandèmia de la covid-19 ha portat els partits, els governs i les institucions a canviar nombroses inèrcies i maneres de fer les coses, entre altres motius per donar exemple i no incomplir cap de les recomanacions sanitàries. Però al PP, i especialment al seu líder, Pablo Casado, li ha anat tan bé que li resulten comodíssims alguns d’aquests canvis. Excusant-se en les mesures de prevenció per la covid-19, cada cop que el president del PP visita Catalunya, anuncia la cita a la premsa, però sempre avisant que el partit ja distribuirà imatges i declaracions enllaunades de l’acte que fa. Així, sense més explicacions. Ni preguntes ni presència de periodistes que puguin veure què passa quan es reuneix amb algú o visita un lloc concret. Que bé que li va la pandèmia al líder del PP!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides