Pablo Casado i PP, comodíssims amb la pandèmia

La pandèmia de la covid-19 ha portat els partits, els governs i les institucions a canviar nombroses inèrcies i maneres de fer les coses, entre altres motius per donar exemple i no incomplir cap de les recomanacions sanitàries. Però al PP, i especialment al seu líder, Pablo Casado, li ha anat tan bé que li resulten comodíssims alguns d’aquests canvis. Excusant-se en les mesures de prevenció per la covid-19, cada cop que el president del PP visita Catalunya, anuncia la cita a la premsa, però sempre avisant que el partit ja distribuirà imatges i declaracions enllaunades de l’acte que fa. Així, sense més explicacions. Ni preguntes ni presència de periodistes que puguin veure què passa quan es reuneix amb algú o visita un lloc concret. Que bé que li va la pandèmia al líder del PP!

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.