Emprenyats amb el fitxatge de Lorena Roldán

El cap de llista del PPC a les pròximes eleccions al Parlament, Alejandro Fernández, va anunciar fa unes setmanes que la seva número dos seria la fins ara dirigent, diputada i senadora de Ciutadans Lorena Roldán. Després que els seus la van defenestrar, tot i haver guanyat les primàries al partit, Roldán va caure en desgràcia a Cs. I per no perdre la cadira, va acabar fitxant pel PPC. Poc després, els populars anunciaven que Eva Parera, mà dreta de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, seria la número tres de la candidatura per Barcelona. Un altre fitxatge estrella.

Aquests dos anuncis van fer que dirigents i segones files del PPC mostressin la seva disconformitat, en considerar que Alejandro Fernández estava premiant gent de fora del partit i deixant enrere els que treballen pel PPC des de fa anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides