El govern català defensa davant el TSJC l’ajornament del 14-F

L’executiu presenta les al·legacions per justificar el canvi de data de les eleccions al Parlament

Título de la imagen
Título de la imagen

El govern de la Generalitat ha presentat un document al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en el qual hi ha les al·legacions de l’executiu català per defensar la suspensió de les eleccions al Parlament de Catalunya que estaven previstes inicialment pel pròxim 14 de febrer i que el govern vol fer-les ara el 30 de maig, argumentant l’afectació de la pandèmia de la covid-19.

L’executiu català ha presentat les seves al·legacions, en un document de 50 folis, sobre les 9h del matí d’aquest dijous, tenint en compte que el termini s’acabava a les 10h. En el document hi ha els tres informes amb els quals el govern defensa l’ajornament electoral. Aquests informes inclouen un de jurídic, un de sanitari i un sobre processos electorals. Es dona la circumstància que tots tres informes ja constaven el en decret que ajornava les eleccions i que va ser suspès cautelarment pel TSJC.

En aquest context, el vicepresident i president en funcions del govern català, Pere Aragonès, va demanar ahir “celeritat” a la justícia per saber si es faran o no les eleccions el 14-F. Aragonès també va advertir, però, que l’executiu català “batallaria fins al final” perquè les eleccions s’acabessin fent el 30 de maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides