Eduard Pujol inicia accions penals contra les “falses acusacions” d’assetjament sexual

L'exdiputat de JxCat diu que se li fa "insuportable" que algú pensi "que hagi estat capaç de tenir aquest tipus de conductes"

L'exportaveu de JxCat, Eduard Pujol
L'exportaveu de JxCat, Eduard Pujol

L’exdiputat de JxCat Eduard Pujol ha anunciat que ha iniciat accions penals contra el que ha qualificat de “falses acusacions” d’assetjament sexual que es van fer contra ell. Unes acusacions per les quals Pujol va ser donat de baixa com a militant de la formació de Carles Puigdemont i va acabar renunciant al seu escó al Parlament de Catalunya el 26 de gener de l’any passat.

Ara, Eduard Pujol ha decidit presentar una denúncia davant la justícia “per tal que les acusacions i falsedats” que diu de les quals ha estat víctima “no quedin sense resposta”. Pujol ha afegit, en un comunicat, que la querella i les demandes que ha portat davant del jutge “han estat acceptades”.

Pujol ha lamentat que “se’m fa insuportable que gent de bona fe pugui pensar, ni que sigui un instant, que hagi estat capaç de tenir aquest tipus de conductes”. En aquest sentit, l’exdiputat de JxCat també ha assegurat que ha decidit denunciar el cas davant la justícia “per la duresa del linxament” que assegura va patir, amb l’objectiu de “rehabilitar” el seu nom i el seu honor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides