ROUSAUD VA ABANDONAR ABANS DE FER UN GRAN RIDÍCUL

Emili Rousaud, finalment desaparegut en combat després del seu trist paper de comiat a les eleccions, no ha sortit a desmentir les últimes informacions que confirmen la sospita d’un intent de frau en el procés de lliurament de signatures a la Junta Electoral.

Pel que sembla, les comprovacions realitzades per la Junta Electoral, que va intensificar el nivell de verificació arran de que va aparèixer una papereta d’Agustí Bendito entre les seves, van arribar a l’extrem de realitzar trucades telefòniques per a confirmar l’autenticitat de les presentades per Rousaud. De quinze crides, es van produir quinze negacions.

Va ser en aquest moment quan el precandidat continuista va decidir retirar la seva candidatura pel risc a complicar-se la vida encara molt més provocant que les seves paperetes no fossin final i oficialment recomptades. Fins a 500 paperetes li van ser qualificades de dubtoses abans de donar-se a la fugida.

El que sorprèn és l’entestament d’Emili Rousaud a haver atret per a si tot el focus mediàtic denunciant que li havien ofert signatures i poc després denunciar l’existència de guerra bruta per a acabar sent, cridanerament, el precandidat amb més indicis d’haver estat protagonista d’un escàndol. El presumpte percentatge de signatures invàlides -prop del 20%- que se li atribueix supera de llarg el marge normal d’errors tècnics.

Finalment, ha estat significatiu el seu injustificable argument de retirar-se abans de completar-se el recompte de les seves signatures després de rebutjar una suposada oferta d’unió amb Toni Freixa. Fonts d’aquesta candidatura han confirmat que Rousaud va ser convidat, personalment, encara que fa setmanes, a abandonar la seva aventura electoral i, en virtut del seu teòric valor i experiència com a ex  directiu, reforçar l’àrea econòmica Freixa. Rousaud, per contra, aspirava a liderar aquesta fusió i imposar la meitat de la junta argumentant que disposava de més força social i suports a l’entorn blaugrana. Freixa li havia advertit en diverses ocasions dels seus errors de càlcul i de plantejament que li van portar a un desenllaç si fa o no fa més que insalvable i ridícul. Prou com per a no tornar-ho a intentar en anys.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.