El Govern, disposat a endurir el toc de queda si el Procicat ho mana

El tema es discutirà aquest dimecres en la reunió de consellers de salut amb el Ministeri de Sanitat

Meritxell Budó
Meritxell Budó

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat aquest dimarts en roda de premsa que l’Executiu està disposat a endurir el toc de queda, com han demanat algunes comunitats autònomes aquesta setmana. Budó ha dit que, com sempre, el Govern segueix les indicacions que marquen les autoritats sanitàries i si el Procicat valora finalment que aquesta mesura podria ser favorable per frenar la pandèmia de la Covid-19, en una fase d’expansió a Catalunya, s’adoptarà.

Aquest dimecres el consell interterritorial de consellers de salut amb el Ministeri de Sanitat abordarà la qüestió. La idea del govern espanyol és canviar l’estat d’alarma per permetre que les comunitats autònomes puguin moure l’hora del toc de queda i passar-lo a les 20 hores, si els sembla que el canvi pugui contribuir a frenar contagis.

La consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ja va dir ahir que veu “bé” tenir aquesta possibilitat com a Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.