De quin excandidat rep JxCat l’acusació que abandona “les represaliades”?

Roger Español
Roger Español

Roger Español, excandidat a senador de Junts per Catalunya, retreu a aquest partit que, amb les eleccions del 14-F a l’horitzó, ha jugat en contra de “les represaliades”, segons el llenguatge de l’activisme processista més proper a la CUP.

En concret, Español atribueix a Junts part de la culpa del fet que la formació amb què pretenia concórrer a les eleccions del 14-F no hagi pogut aconseguir els avals per presentar-se a Barcelona, i només hagi pogut tirar endavant amb la candidatura de Tarragona.

“Volem ressaltar la falta de solidaritat de JxCat, que s’han dedicat a recollir milers i milers de firmes que els hi sobraven, impedint així que aquestes firmes les poguessin recollir altres candidatures”, ha destacat Corrent Roig, una de les organitzacions integrants de la candidatura.

Sobre aquest fet, Español ha explicat a Nació Digital que Junts “ha recollit 52.000 avals quan només en necessitava 6.000”, i que “això ens ha dificultat molt la feina, sobretot a Barcelona per part meva perquè molta gent ja havia signat per Junts per Catalunya”.

“Han sigut molt poc solidaris. S’omplen la boca amb el suport a les represaliades i en contra de la repressió, però quan les represaliades intenten fer alguna cosa per denunciar aquesta repressió el suport és mínim, si va en contra dels interessos dels altres partits”, ha afegit l’activista conegut per haver perdut un ull per l’impacte d’un projectil policial durant l’1-O.

A més, Español atribueix a la formació de Carles Puigdemont, que presenta Laura Borràs com a candidat a la presidència de la Generalitat, “la repressió del govern”, adduint que aquesta formació controla el Departament d’Interior. Segons l’activista, la seva candidatura d’ara, Coalició de Represaliades, no té res a veure amb Junts, partit al qual recrimina que “no ha fet res per evitar aquesta repressió”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides