Vergés assegura “no podem posar més dosis de vacuna perquè no en tenim més”

Catalunya rebrà aquesta setmana una mica menys de la meitat de les 60.000 dosis que havien d'arribar de Pfizer degut a un incident en la producció del fàrmac que afecta tots els països europeus

Alba Vergés
Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha subratllat aquest dilluns que Catalunya ja ha administrat gairebé 145.000 dosis de vacunes contra la covid-19. En aquest sentit, les dades notificades per Salut indiquen que Catalunya ha posat fins avui 144.801 dosis. Tot i això, Vergés ha assegurat que “no en podem posar més perquè no en tenim més”, i ha demanat a “l’estat espanyol que faci tot el que li pertoca (…) per poder vacunar més i ràpid”.

Catalunya rebrà aquesta setmana una mica menys de la meitat de les 60.000 dosis que havien d’arribar de Pfizer degut a un problema en producció del fàrmac que ha afectat tots els països europeus. Vergés ha informat que prioritzaran administrar la segona dosi a qui ja havia rebut la primera i fer la reserva per la setmana que ve.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides