La jutgessa comunica el processament de Gonzalo Boye per blanqueig

S'acusa l'advocat de Puigdemont d'haver participat en una trama amb el narcotraficant Sito Miñanco

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont
Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont

La jutgessa de l’Audiència Nacional, María Tardón, comunica aquest dilluns a l’advocat Gonzalo Boye el seu processament per un pressumte delicte de blanqueig de diners quan actuava com a lletrat del narcotraficant gallec, José Ramón Prado Burgallo, conegut com a Sito Miñanco.

Gonzalo Boye, advocat de l’expresident de la Generalitat fugit de la justícia espanyola, Carles Puigdemont, hauria participat d’un entramat criminal per a blanquejar diners obtinguts del narcotràfic.

Juntament amb Boye, la jutgessa Tardón té previst jutjar pel mateix cas fins a 45 persones que haurien participat del delicte al qual s’acusa l’advocat de Puigdemont, després que la titular del Jutjat Central d’Instrucció número 3 acabés la instrucció del cas a mitjans de desembre.

La jutgessa atribueix als investigats, depenen de la seva participació en els fets, delictes contra la salut pública relatiu a substàncies que causin greu dany a la salut pública, concorrent l’agreujant de notòria importància, comès en el si d’organització criminal i d’extrema gravetat; blanqueig de capitals; delicte continuat de falsificació de document oficial o tinença il·lícita d’armes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.