Què deia el tuit que ha eliminat aquest divendres el director de Comunicació de JxCAT?

Piulada eliminada per Pere Martí el divendres 15 de gener

“Ara tenim més temps per guanyar bé el 30M”. Es referia a l’anunci del govern de la Generalitat que les eleccions al Parlament, previstes pel 14 de febrer, s’ajornaven fins el 30 de maig. Tots els partits amb representació parlamentària van donar suport a aquesta decisió, adduint raons de seguretat sanitària, llevat del PSC i el PDeCAT. L’entrada de Salvador Illa en la competició electoral, com a candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, i les bones expectatives que donaven els sondejos als socialistes han fet que partits com JxCat se sumessin a la decisió d’endarrerir les eleccions per por als seus resultats.

Pere Martí, director de Comunicació del partit que lidera Carles Puigdemont, va difondre un tuit divendres al migdia, quan es va confirmar l’acord per endarrerir les eleccions, on reproduïa un sondeig d’electromania.es que afirmava que “el PSC continua pujant en vots pel 14F”. La frase de Pere Martí donava la raó als que van interpretar que JxCAT volia endarrerir les eleccions per guanyar temps i esperar a millorar els resultats que els auguraven les enquestes.

Molts usuaris de Twitter van recriminar al director de Comunicació de JxCAT que hagués descobert les cartes del seu partit. L’endemà, Martí va eliminar el tuit i ho va justificar així en un altre missatge: “Com que he fet una piulada que està sent manipulada i utilitzada barroerament per l’unionisme per tapar el seu electoralisme, l’esborro i demano disculpes a qui hagi pogut ofendre sincerament”. A qui es deuria referir?

(Visited 6.123 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Què deia el tuit que ha eliminat aquest divendres el director de Comunicació de JxCAT?”

  1. No es pot fer unes eleccions amb pandèmia, sense campanya, amb molta gent que passarà d’anar a votar per la pandèmia.. 30maig millor, i esperem estigui la situació millor.

    Respon

Feu un comentari