Salut detecta un segon cas de la variant britànic de la covid-19

Es tracta d'una persona de les Terres de l'Ebre que havia viatjat recentment a Londres

Prova de covid 19

El Departament de Salut ha detectat un segon cas de la soca britànica del coronavirus a Catalunya, segons ha avançat aquest dissabte Rac1. Es tracta d’una persona de les Terres de l’Ebre que havia viatjat recentment a Londres. El positiu de covid-19 ja es troba en aïllament i no ha de requerir hospitalització.

El primer cas de la variant britànica del coronavirus a Catalunya es va confirmar el 7 de gener. La consellera de Salut, Alba Vergés, va precisar que es tractava d’una persona que va viatjar del Regne Unit però que resideix a Catalunya. El secretari de Salut, Marc Ramentol, va avançar que s’estan analitzant més casos sospitosos de la soca britànica de covid-19, més contagiosa però no més greu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides