Quina agència de cites a cegues promociona Carles Puigdemont al seu Instagram?

Promoció del portal citesacegues.cat a l'Instagram de Carles Puigdemont

Citesacegues.cat. Aquest divendres 15 de gener, l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont ha compartit al seu apartat de stories promoció de citesacegues.cat que fa servir el lema “T’ajudem a trobar parella estable”. I garanteix, segons es veu a la imatge que ha compartit Puigdemont, “discreció”, “atenció personalitzada” i assessorament”.

“Cites a Cegues no és una pàgina web més de contactes. Som una empresa on line dedicada a la intermediació en la cerca de parella. Ens trobem a mig camí entre les agències matrimonials tradicionals i les pàgines web de contactes existents” es llegeix al portal d’aquesta companyia, on també s’explica que el seu objectiu és “posar en contacte a persones amb una alta compatibilitat per tal que tinguin una cita a cegues en un entorn idoni perquè sorgeixi l’amor”. “Ajudem a les persones a trobar una relació sentimental sincera, respectuosa i duradora. Ho fem de manera còmoda (online) totalment discreta (no publiquem dades ni fotografies) i rigorosa (amb la supervisió de professionals de l’àmbit de la psicologia)”, es garanteix.

Per aconseguir una cita, qui hi estigui interessat ha de pagar 55 euros a Cita a Cegues. Quan l’empresa considera que ha trobat “la persona que millor compatibilitza amb tu” li proposa quedar amb ella en un restaurant on ha fet una reserva perquè mengin plegats. L’oferta de restaurants és molt variada. La majoria de Barcelona i també n’hi ha de Girona, Granollers, Figueres, Lleida, Platja d’Aro, Vic, Tarragona, Andorra o Madrid. També ofereix trobades de grups.

Aquest divendres, Puigdemont també va compartir promocions de ratafia artesana, oli ecològic, mongetes del ganxet, productes de l’Empordà o mascaretes reutilitzables.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides