Per què s’han queixat els funcionaris ‘indepes’ del Departament d’Interior?

El cartell d'ADIC al Departament d'Interior
El cartell d'ADIC al Departament d'Interior

Perquè han hagut de retirar la simbologia política (llaços grocs, missatges de suport als presos independentistes…) que hi havia al seu departament degut a que estem en període electoral per les eleccions autonòmiques del proper 14 de febrer.

Els treballadors públics del Departament d’Interior que formen part de l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), col·lectiu de funcionaris que va néixer el 2017 per mostrar el seu rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, consideren que “si missatges i símbols en defensa dels drets civils i polítics són inadequats durant un període electoral a ‘casa nostra’ en diem CENSURA!”.

Així mateix, han volgut agrair, en una piulada, al conseller Miquel Sàmper, i a tota la direcció d’Interior “el tracte rebut en aquest afer”. També han donat les gràcies a col·lectius com Bloc Públic Independentista, Sector Públic per la Independència, MossosxDemocràcia, Bombers per la República o Mossos per la República Catalana pel seu suport.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides