Les eleccions del Barça, ajornades

El confinament municipal impedeix una alta participació en la votació, prevista pel 24 de gener, i el club demana a la Generalitat poder votar per correu

El Palau Blaugrana
El Palau Blaugrana

El FC Barcelona no podrà celebrar les seves eleccions aquest 24 de gener, com havia previst, ja que la Generalitat de Catalunya no acceptarà fer una excepció en el confinament municipal per permetre que els socis residents a altres municipis hi participin.

El club blaugrana, que encara no ha donat a conèixer una nova data per escollir el pròxim president, ha proposat a la Generalitat poder votar per correu ordinari quan es puguin celebrar les eleccions, i li ha demanat cobertura legal per fer-ho possible. Caldria abans aprovar una modificació de la Llei de l’Esport que permetés la votació per correu.

Aquest divendres, el president de la gestora del Barça, Carles Tusquets, ha participat, juntament amb el director executiu de l’entitat blaugrana, Òscar Grau, en una reunió telemàtica amb representants del Pla territorial de protecció civil de Catalunya (Procicat) i de les conselleries de Sanitat, Interior i Presidència.

Dels més de 95.000 socis que estaven convocats a votar al Camp Nou i al Palau Blaugrana, únics punts de participació, el 42,5% resideixen a la capital catalana i un 44%, a altres municipis de la província de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.