Carrizosa proposa que els dirigents del procés demanin perdó per normalitzar la política

El presidenciable de Cs destaca que els líders independentistes han perdut oportunitats per rectificar

Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha proposat que els dirigents independentistes presos demanin perdó com a condició necessària per assolir una normalització de la situació política catalana.

En una entrevista concedida al diari Ara, Carrizosa també ha respost, sobre el fet que Carme Forcadell estigui a la presó, que li sap “molt greu” aquest fet “per qualsevol persona”, però que “segurament cap pres ha tingut tantes oportunitats per rectificar mentre estava cometent il·legalitats com Forcadell i la resta”.

A més, ha demanat que els dirigents del procés condemnats pel delicte de sedició rebin el mateix tracte que altres persones condemnades i, en particular, s’ha pronunciat contra “qualsevol privilegi per raons polítiques” amb relació a la reforma del delicte de sedició, els indults, l’amnistia i la taula de diàleg entre representants dels governs espanyol i català.

Pel que fa a la celebració de les eleccions catalanes, el candidat de Cs ha retret al ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que hagi dit “per ajudar el seu company de gabinet”, l’encara ministre i candidat del PSC Salvador Illa, que la suspensió de la votació no està contemplada en la llei electoral.

Carrizosa, partidari d’ajornar les eleccions, defensa aquesta opció adduint que “sembla que no podem garantir el dret a vot” ni “la salut dels catalans” i rebutja que es tracti d’un posicionament relacionat amb càlculs electorals. De fet, afegeix en la mateixa entrevista que “estem forts” i assegura que tenen “enquestes que ens acostaven al PSC“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.